RoboCup ja nomadit (fwd)

. (@cs.vu.nl)
Fri, 28 Nov 1997 18:11:51 +0100 (MET)

---
---------- Forwarded message ----------
Date: Fri, 28 Nov 1997 18:09:49 +0100 (MET)
From:  . <@cs.vu.nl>
To: sanoma.fi
Subject: RoboCup ja nomadit (fwd)

(ohessa maili koti-Ouluun Jyrkille, joka on Skandinavian RoboCupin jasen ja puuhaa robotteja jaappanilaisten kanssa)

Mailailin isoc.oulu.net asiaa Kalevan bittitoimittajien kanssa ja sain ohessa kilpailevan tarjouksen RoboCup-jutusta. En ole koskaan kirjoittanut mitaan mita on painettu yhtaan mihinkaan, niin printti kiehtoo.

Jos se julkaistaan siella pohjolassa jonain perjantaina niin onko elektronisen version julkaisu teilla sitten ihan poissuljettua? Kamalaa .. silloinhan se katoaa kun lehdet menee roskiin ja on melkein kuin olisi kirjoittanut turhaan..?

Tarjous ja/tai immateriaalioikeuksien pikakurssi, siis! (URL on ok)

---------- Forwarded message ---------- Date: Fri, 28 Nov 1997 18:00:10 +0100 (MET) From: . <@cs.vu.nl> To: ee.oulu.fi Subject: RoboCup ja nomadit

Hei!

(...)

Huomasin, etta olet Skandinavian komitean jasen ja ilmeisesti japanilaisten kanssa teilla on joukkuekin? Oletko Oulussa nyt?

Mulla on ollut tapana kirjoitella opintojen rahoittamiseksi mielenkiintoisista jutuista valilla lehtiin ja itse asiassa Kalevan Bitti-sivujen toimitus innostui kovasti kun mainitsin RoboCupista. Aloitin nyt tyostamaan juttua kasaan, muistio on http://www.cs.vu.nl/~/robocup.txt

Sulla varmaan ois monenlaista sanottavaa ja kaikki kommentit ja nakokulmat ovat erittain tervetulleita, jos vain loydat hetken aikaa! Varmaan ottavat innolla vastaan lehdessakin jos itseasikin innostaa kirjoittaa jotain. Tai jos olet Oulussa niin voisin ehdottaa etta toimittajat kavisivat haastattelemassa, jos sellainen sopii ja kiinnostaa?

Tosi kiinnostavia nuo humanoid/nomad jutut muuten noin paljon syvemminkin kun mita mikaan lehtiartikkeli niita kykenee luotaamaan. Olen itse yrittanyt viime aikoina tutkia uskollinen Sonyn Walkman kumppanina audiopohjaista mobiilia nettikayttoa -- oletko sattunut tuommoisiin maailmalla tormaamaan? Ainakin Brusselissa tuossa viikolla Philipsin ihmisilla oli mielenkiintoisia nomaditeknologioita esiteltavanaan. Oulussakinhan on meneillaan joitain projekteja, ainakin Mobile City, siita on vaan kamalan huonosti tietoa tarjolla netissa.

No, ehka siina infoplajaysta ja kysymyksia yhdelle kertaa :)

- . http://www.cs.vu.nl/~/ Computer Science, VU Amsterdam http://www.cs.vu.nl/