otteita5

. (@cs.vu.nl)
Mon, 10 Nov 1997 09:59:58 +0100 (MET)

---

Ik schriv ... (teko - doing) I am here ... (olo - being) Kuka? ... (elo - life)

Hei ! Kielten opiskelu on hassua ja muistutti Sinusta. Kiitos viimeisesta! Oli todella hauska ja rentouttava viikonloppu. Toivottavasti jalkasi ei kuollut ja on toipunut. Tietysti menin katsomaan Bjorkia maanantainakin, tai ainakin melkein, kun en halunnut nahda sita uudestaan ja maksaa sataa guldenia. Paikalla olin kuitenkin, oli hassuja islantilaisia ja muita ihmisia ja ostin teepaidan (T-Shirt). Suomessa se on varmaan iso vitsi, kun edessa lukee vain suurella: "homo".

---

Nyt on auringonnousu. Lauantai. Tulin tanssimasta (oli I-HA-NAA!) ja katselen onnellisena taivaan kaikki kirkastuvia vareja ennen kuin nukahdan. Jonkun heratyskello soi jo ... tahan aikaan! Taitaa olla itavaltalainen seinanaapuri Monika. Olemme muutenkin taysin erilaisia. Yritin laulaa tanaan. Osaatko sina? Mina tahtoisin.

---
	Afterglow.
	
	Seuraava paiva. Herasin ihmeen aikaisin
	ja ulkona on kirkasta, puut loistavat
	vihreina, keltaisina ja punaisina
	kuin mina paidassani.
	
	Teimme Alexin kanssa omena- jugurtti-
	mysliaamiaista ja nyt tahdon ulos 
	valokuvaamaan syyspaivan kirkkautta,
	ennen kuin lepaan taas. Tuuli kannattaa
	lehtia ilmassa, siivittakoon minuakin!
	
---

"Metsan poika tahdon olla, sankar jylhan kuusiston! Tapiolan vainioilla karhun kanssa painii lyon ja maailma unholaan jaakoon..." (vahan hassu mutta ihana laulu Amsterdamin keskustassa lallateltavaksi)

---

"dat is een fantastische voetballer!" Ei pade kylla minuun tuo kielikurssin hokema, mutta oli kuitenkin hauska pelata taas. On ihanaa olla pikkupoika! Paitsi etta pitaisi opiskella. Mitenkahan olet itse jaksanut ahkeroida? Taalla jotkut lukevat kuin hullut niin etta ahdistaa kun itse haluaa tehda muuta(kin) ja unohtaa koulun viikonlopuiksi. Onneksi kaupunki on niin ihana ja ihmiset taalla asuntolalla niin raikkaita ja sekoja etta se on helppoa. Toivottavasti saat kielista ja kirjaimista selvaa. Kirjoitan vahan miten sattuu, ehken niin pahasti kuin Henna...? Tama paperi on muuten siita Minni-vihkosta. Kantelekin on taalla. Mina nukahdan ... kaikkea hyvaa ja terveisia ihmisille! -